sábado, 11 de junio de 2011

Organització 3

Bona tarda,

Ara us presentaré als actors i actrius d'aquesta grandíssima producció:

ÁLEX REIG: És el pirata/vampir per excel·lència. Tindrà doble feina perquè també porta la fotografia del curt però és un tiu que desconeix el sentit literal de la paraula por. Pot aportar una mica d'equilibri al grup que hem format.

ARIANA ALUMA: És un dels nous fitxatges de la productora. Les seves amenaces han sorgit efecte i l'hem contractat abans de que les pugués cumplir. Treballa en una corporació xunga i això la fa ideal pel paper que li proposem: vampira. S'haurà d'esfoçar molt per a semblar bona.

ARIADNA MARTÍNEZ: És un encant de ser humà i nutòpica 100%. Probablement tindrem problemes per treure la seva part dolenta (és inexistent) i que sembli una vampiresa. Però sempre podem provar de tirar-li sorra als ulls...

DAMIÀ HIERRO: És el meu germà i només això ja és una assegurança de talent donat que compartim mapa genètic. A més, si porta la seva càmera de fotos, sé que ens regalarà amb algunes senzillament increibles. Em fa molta il·lusió que participi...

ESTHER HIERRO: Aquesta vegada no pot venir. Resulta que aquest cap de setmana estarà a Vigo. Ja sabeu que la meva germaneta viu a cavall entre Barcelona i Vigo. Ho lamento perque té molt bona punteria tirant boles de paper...

FERRAN COLLADO: És un dels veterans i ja sap on es fica. Es va deixar la pell (dels punys) rodant FIGHTERS. Un campió. L'hem fitxat perque es tracta del vidrier més mediàtic del món mundial i això ens assegura visites a punta pala. Un crack.

ITZIAR MOLINI: Tot i que la seva experiencia i especialitat profesional és més aviat tècnica (vinculada al món del cinema), jo vull apostar per la part més interpretativa de la Itziar. Si té un mal dia podem veure una actuació estelat com a vampira. I si té un bon dia ja la emprenyarem...

MIREIA RIPOLLÉS: És la millor colega que tinc. Quan siguem grans posarem en marxa una empresa amb la finalitat de trencar les cames a tots els fills de puta de la Terra. Ens farem millionaris i viurem en una illa, amb les nostres respectives famílies. Us deixarem venir algun cap de setmana...

MIRIAM GARCIA: És una de les dues colegues que va participar a la sessió de fotos organitzada per l'Àlex Reig. Quan vol pot semblar un àngel. Quan s'ho proposa, pot semblar una vampiresa. Serà la darrera persona humana de la festa. Un luxe tenir-la entre nosaltres.

MONTSE DE ALBA: És l'altra de les dues colegues que van participar a la sessió organitzada per l'Àlex. Fantàstica per aquesta pel·licula on podrà explotar les seves dues cares: Blancaneus i Cruella. Un plaer tornar a comptar amb ella.

MÜRFILA: Aquesta vegada no pot venir... però ho seguirem intentant!

NACHO PÉREZ: És d'aquelles persones que poden semblar un vampir sense voler. Però un vampir com el Conde Dràcula. El seu fitxatge, donat que no sabem si és o no bon actor, està provocat per ser la persona que fa la millor truita de bacallà del món. I jo vull en el meu projecte algú que talli el bacallà.

NÚRIA TORRENTE: És la meva deesa. La principal responsable de tota aquesta bogeria perque, sense ella, res de tot això tindria sentit.

RAMON SONALI: És dubte fins el darrer moment i fins el darrer moment l'esperarem. Ha participat amb nosaltres a BASURA HUMANA i ho va fer de conya, amb una escena memorable on una bola de paper gairebé li treu un ull. Gran colega i millor persona.

ROC VERNIS: També conegut com a ROCK SKATEWALKER. És la primera vegada que treballarem junts. Té cara de dimoni escocés però talla i grava el vidre com els àngels. Té moltes possibilitats d'acabar a la piscina de branques. Un altre crack.

RUBÉN DE HARO: És bateria d'un grup de pop-rock (ENTREVARIOS) i com tots els bateries del món, perfecte per fer de vampir. El Rubén és colega nostre des de que ens va regalar els plànols del Halcón Milenario. Serà fantàstic com a persona normal i brutal com a vampir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario